Kaviarrand:
2/1-2001
(Se billedet)
2 glas rød kaviar, 4 hård-kogte æg, 1/4 revet løg, 2½ dl cremefraiche, 2 spskf. mayonnaise, ½ bdt. dild, 100 g rejer 4 blade husblas, saft af ½ citron, salt og peber
Pynt: Strimlet salat, evt. iceberg. 200 g rejer, citron. Kom kaviaren op i en skål.
Hak æggene og kom dem ved. Bland løg, cremefraiche, mayonnaise og citronsaft i, smag til med salt og peber. Bland klippet dild i. Husblasen udblødes i koldt vand i 5 min. Kom nogle rejer i bunden af en randform, resten blandes i kaviarmassen. Tag husblasen op af det kolde vand og smelt
den i vandbad. Når den er helt smeltet, blandes den i kaviarmassen, mens der røres godt rundt. Hæld massen op i randformen, som sættes i køleskabet. Randen stivner på ca. 2 timer
Den vendes ud på strimlet salat og pyntes med rejer og citron.

Dressing:
Creme fraiche, citronsaft
salt og peber.